Haljala gümnaasiumi direktor asub Rocca al Mare kooli juhtima

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocca al mare kooli juht Hannes Tamjärv.
Rocca al mare kooli juht Hannes Tamjärv. Foto: Peeter Langovits

Rocca al Mare kooli uueks direktoriks saab praegune Haljala gümnaasiumi direktor Kaido Kreintaal.

Rocca al Mare kooli nõukogu esimehe Hannes Tamjärve sõnul kujunes paar kuud väldanud korraline direktorikonkurss tugevaks ja tulemuslikuks. «Dokumendid esitas 36 inimest, kellest suurem osa olid tõesti kogenud ja võimekad,» sõnas Tamjärv.

Konkursi võitis Haljala gümnaasiumi direktor Kaido Kreintaal. Kaido Kreintaal on lõpetanud Tallinna Pedagoogilise Instituudi üldtehniliste distsipliinide ja tööõpetuse eriala, töötanud kümme aastat Aaspere põhikoolis direktorina ning juhtinud kümme aastat Haljala gümnaasiumi. Kaido Kreintaal asub Rocca al Mare kooli tööle 10. augustist. Kooli praegune direktor Rein Rebane seekord ei kandideerinud ning jätkab AS Rocca al Mare kooli juhatajana, hakates vastutama erinevate projektide ja allasutuste eest, nagu Veskimöldre lasteaed, Vodja kool, Rocca al Mare seminar. Tema vedada on ka üleriigilised e-arenguvestluste ja lasteasutuste turvalisuse projektid.

«Meie ettevõtmine on 10 aastat aina kasvanud ja näeme arengut sama elujõulisena jätkuvat. Sestap vajasime lisaenergiat ning seda me konkursi kaudu ka leidsime. Oleme väga rõõmsad, et saame sügisest oma haridustempli juhtimist jagada mitme vägeva mehe vahel. Üldhariduskool 1. -12. klassini jääb Kaido Kreintaali õlule, allasutused ja projektid Rein Rebasele,» sõnas Tamjärv.

Rein Rebase sõnul on Rocca al Mare kooli alati iseloomustanud tugev meeskonnatöö ning hea läbisaamine. «Ootan põnevusega uusi koostöösuhteid, olemasolev atmosfäär soosib nii hea säilimist kui avatust uuele,» sõnas Rebane.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles