Ansipil aitab «õiget otsust» teha üle 500 inimese

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip.
Andrus Ansip. Foto: Jassu Hertsmann / Postimees

Ajakirjanik Anvar Samosti loodud petitsioonile «Aitame Andrus Ansipil õige otsuse teha!» on täna õhtuse seisuga oma allkirja andnud 510 inimest, kes leiavad, et peaminister Andrus Ansip ei peaks sõitma taliolümpiamängudele Sotšis.

Eile pärastlõunal loodud üleskutset on kella 18.40 seisuga toetanud 510 inimest. Teiste seas on oma allkirja andnud riigikogu liikmed Juku-Kalle Raid (IRL), Rainer Vakra (SDE) ja Olga Sõtnik (KE).

Seda, et peaminister ei peaks sõitma Sotši, toetavad ka Tallinna linnavolikogu Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsiooni esimees Eerik-Niiles Kross, aseesimees Yoko Alender ja fraktsiooni liige Tarmo Kruusimäe.

Lisaks on üleskutsele toetava allkirja andnud Sirbi endine peatoimetaja, praegune ERMi avalike suhete ja välissuhete talituse juht Kaarel Tarand, Humanitaarinstituudi juhtivteadur ja Helsingi Ülikooli professor Rein Raud, inimõiguste aktivist Silver Meikar, Avatud Eesti Fondi juhataja Mall Hellam, kirjanik Sass Henno, Euroopa Välissuhete Nõukogu programmidirektor Kadri Liik ja vabaühenduste liidu EMSL töötajad Urmo Kübar ja Alari Rammo.

Ajakirjanik Anvar Samost avaldas eile Raadio 2 saates «Olukorrast riigis» arvamust, et peaminister Andrus Ansip ei peaks sõitma Sotši olümpiamängudele. Mõttekaaslaste leidmiseks lõi Samost veebipetitsiooni «Aitame Andrus Ansipil õige otsuse teha!».

Peaministri büroo kinnitusel läheb Andrus Ansip Sotši eraisikuna. «Peaminister on oma ametiaja jooksul käinud alati olümpiamängudel koos perega, puhkuse ajast ning katnud sellega seotud kulud ise,» märkis büroo juht Liina Kersna.

Petitsioonile saab oma allkirja anda 6nda veebruari hilisõhtuni.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles