Tiina Stelmachist paistab päikseline pool

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammistusse puuetega laste perekeskust rajava sihtasutuse Eesti Agrenska Fond pereteenuste juht Tiina Stelmach nõustab puuetega laste vanemaid ka Tartus lastekliinikus. Selleski väikses toas on tükike Tammistut, näiteks paistavad keskuses mitmesuguseid oskusi õppinud hoolealuste tehtud pliiatsihoidja ja linik.
Tammistusse puuetega laste perekeskust rajava sihtasutuse Eesti Agrenska Fond pereteenuste juht Tiina Stelmach nõustab puuetega laste vanemaid ka Tartus lastekliinikus. Selleski väikses toas on tükike Tammistut, näiteks paistavad keskuses mitmesuguseid oskusi õppinud hoolealuste tehtud pliiatsihoidja ja linik. Foto: Margus Ansu

Lapsemeelse noormehe tehtud Tammistu mõisa häärberi pildi all olevast logo­peedi peeglist paistab Tiina Stelmach heas vormis sõbraliku naeratava naisena, kelle põsed roosatavad alati ka ruužita. Aga kellena paistab ta endale?

Nii nagu laste taastusraviarst ning nüüd Tartumaale Tammistusse erivajadustega laste ja noorte ning nende perede keskust rajava sihtasutuse Eesti Agrenska Fond pereteenuste juht Tiina Stelmach ei mõelnud kaitsvatele kummikinnastele, kui tõttas appi koduukse taha ilmunud verisele purjus mehele, pole ta mõelnud ka sellele, kellena ta teistele paistab.

«Vaatan peeglisse üldse vähe ja siiski kiiresti,» ütleb ta, kuid küsimuste eest kõrvale põigelda pole jutukal Tiina Stel­machil kombeks. «Olen väga tolerantne, ei pea viha, ei vasta halvale halvaga, tahan abivajajaid aidata ja püüan eriarvamustel inimesi lepitada,» räägib ta. «Mu töövõime on suur ning unevajadus väike ja see läheb aina väiksemaks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles