Straujuma ei näe teed poliitikast välja

Evelyn Kaldoja
, välistoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi hariduselt on Laimdota Straujuma IT-spetsialist, usub ta, et ametniku- ja poliitikuaeg on need erialaoskused talt lootusetult röövinud.
Kuigi hariduselt on Laimdota Straujuma IT-spetsialist, usub ta, et ametniku- ja poliitikuaeg on need erialaoskused talt lootusetult röövinud. Foto: Toomas Huik

Lõunanaabrite vastne peaminister peab oma põhiülesandeks valimiste-eelsel aastal populismi ohjeldamist.

Vastutahtsi põllumajandusministriks ja seejärel valitsusjuhiks tõusnud Laimdota Straujuma plaanib tuleval sügisel esimest korda kandideerida parlamendivalimistel. Poliitikast pole tagasiteed, nentis Läti vastne valitsusjuht eile Tallinnas Postimehele antud intervjuus.

Enne poliitikuks saamist tegite pikalt ja edukalt karjääri ametnikuna, siis sai teist parteitu põllumajandusminister ning siis, vaid päev pärast Ühtsuse Parteiga liitumist, peaministrikandidaat ja peaminister. Mis hetkest te end poliitikuks loete?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles