Meresaar ja Teppan – konkurentsist, jonnimisest ja emotsioonidest

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veteran Argo Meresaar (vasakul) ja noor Renee Teppan võitlevad küll diagonaalründaja positsioonil mänguaja pärast, kuid saavad väljaspool palliplatsi igati hästi läbi.
Veteran Argo Meresaar (vasakul) ja noor Renee Teppan võitlevad küll diagonaalründaja positsioonil mänguaja pärast, kuid saavad väljaspool palliplatsi igati hästi läbi. Foto: Margus Ansu

Tartu Bigbanki võrkpalliklubis on diagonaalründaja kohale kõva konkurents, mänguaja eest võitlevad tõusev täht Renee Teppan ja ülikogenud Argo Meresaar.

Kui viimased hooajad Tallinna Selveris mänginud 34-aastane Argo Meresaar sügisel Tartu meeskonnaga liitus, oli seal üks kõva mees diagonaalründaja kohal juba olemas. Mänguaja eest tuli võitlema hakata 20-aastase Renee Teppaniga.

«Oleme ausad, hooaja algus väga roosiline polnud. Renee tuli otse juunioride koondisest ning oli väga heas vormis. Pidin endale aru andma, et üks mees oli sügisel selgelt parem. Olen mõned korrektiivid teinud, ei saa kõike noortega samas mahus teha. Vinguma ja jonnima ma ei hakanud, tegin trenni edasi,» võtab Meresaar hooaja esimese poole kokku. Viimasel ajal on kogenud mängumees näidanud oma tavapärast taset ja saanud rohkem mänguaega.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles