Olga Sõtnik andis Peeter Võsa Keskerakonna aukohtusse

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olga Sõtnik.
Olga Sõtnik. Foto: Marina Puškar

Keskerakonna riigikogu fraktsiooni liige Olga Sõtnik andis erakonnakaaslase Peeter Võsa partei aukohtusse, süüdistades teda rassistlikes märkustes.

Sõtnik rääkis ERR Uudistele, et ükski poliitik ei tohiks endale lubada selliseid rassistlikke ja homofoobseid märkusi nagu Peeter Võsa.

Sõtnik viitas Võsa jõulude ajal avaldatud Facebooki fotole, kus on kujutatud rassistliku Ameerika Ühendriikide ühenduse Ku Klux Klani liiget tekstiga «I’m dreaming of a white christmas» (ma unistan valgetest jõuludest – toim)

Viimasel ajal on Sõtnik paistnud silma teistegi kriitiliste avaldustega, mis erakonnakaaslastele pole meeldinud, kirjutades näiteks alla petitsioonile, mis peab valeks peaminister Andrus Ansipi minemist Sotši olümpiamängudele.

Sõtniku mõtteid kritiseeris teravalt Kalle Klandorf, kes pakkus, et Sõtnik valmistab ette pinda erakonnast lahkumiseks, viimane ise aga kinnitas ERRi Uudistele, et ei plaani Keskerakonnast välja astuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles