Viktoria Korpan Valgetähest: olin üllatunud ja kohmetunud

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktoria Korpan
Viktoria Korpan Foto: Toomas Huik

Venekeelse Postimehe ülesehitamise eest presidendilt Valgetähe teenetemärgi saanud Viktoria Korpan ütles, et teda valdasid uudist kuuldes üllatus ja kohmetus.

«Seda saada oli väga ootamatu ja sain sellest teada ajakirjaniku käest,» ütles senine ajakirjanik Korpan, kes hiljuti politsei- ja piirivalveametisse tööle suundus. «Olin väga kohmetunud ja üllatunud. Suur tänutunne on, olen väga tänulik ja see on suur au.»

Korpan jätkas, et talle teeb eriti au see, et varem on sama autasu antud ka tema Postimehe kolleegidele, näiteks fotograaf Peeter Langovitsile. «Loomulikult on au saada teenetemärk, mida on ka tema varem saanud. Või Jelena Skulskaja. Nad on suured inimesed,» rääkis ta.

«Sel aastal on ka nimekirjas mitmeid inimesi, keda ma väga austan ja kelle üle on väga hea meel. Näiteks Krista Kerge Tallinna ülikoolist, kes on olnud mu õppejõud, Tiina Reinart, Neeme Raud, Urmo Kübar. Ja väga suur heameel on ka minu uute kolleegide üle, näiteks politseikapten Toomas Lõhmus ja PPA analüüsibüroo juht Marilis Sepp,» loetles Korpan.

«Seda nimekirja näha on uhke tunne ja tänutunne on suur, et olen koos selliste inimestega ühes nimekirjas. Ma väga tänan,» ütles ta. Korpan lisas, et tänab ja tervitab kõiki oma Postimehe kolleege. «Ilma Postimeheta poleks ma seda teenetemärki saanud,» tõdes ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles