Turvatöötajad tabasid Mustamäel kasukavarga

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Turvafirma USS Security töötajad pidasid eile päeval Mustamäel riietepoes kinni ning andsid politseil üle meesterahva, keda kahtlustatakse kasuka varguses.


Eile kell 12.56 tuli USS Security juhtimiskeskusesse paanikahäire Mustamäel asuvast riietepoest. Nelja minutiga kohale jõudnud patrullekipaažile kirjeldati, et poe külastaja oli lahkudes endaga kaasa võtnud poolkasuka ning pärast seda põgenenud, teatas ettevõtte pressiesindaja.

Riietepoe müüja andis patrulltöötajatele edasi varguses kahtlustatava isiku kirjelduse, misjärel suundus turvatöötaja ümbruskonda kontrollima. Sündmuskoha lähistel märkas USS-i patrull müüja kirjeldusele vastavat isikut, kellel palus endaga kaasa tulla ning poodi tagasi pöörduda.

Meesterahvas suundus vastupanu osutamata poodi tagasi, kus ta hiljem politseile üle anti. Politsei viis mehe jaoskonda kainenema ning algatas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetluse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles