Rahvaliidu volikogu juhid astuvad tagasi

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Läänemets.
Lauri Läänemets. Foto: Eestimaa Rahvaliit

Rahvaliidu volikogu esimees Vello Tafenau ja aseesimees Lauri Läänemets otsustasid täna tagasi astuda.  

7. juunil koguneb Rahvaliidu volikogu, kes valib uue volikogu esimehe, aseesimehe, erakonna esimehe kohusetäitja ning otsustab Rahvaliidu järgmise erakorralise kongressiga seonduva üle.

«Volikogu päevakorras on volikogu esimehe ja aseesimehe valimine, mis on tingitud minu ja Lauri Läänemetsa tagasiastumisest,» rääkis Tafenau.

«Kongressil ning kongressile järgnev on näidanud, et erakond jätkab kursil, mis ei ole meie jaoks vastuvõetav,» märkis ta.

«Minu jaoks ei ole oluline vaid see, millist poliitikat me teeme, vaid ka kuidas. Rahvaliidu kui iseseisva partei jätkajad, kes lubasid senistest juhtidest paremini viia edasi erakonna ideid ja pakkuda välja uued liidrid, on asunud erakonda veel enam lõhestama ning seniseid töötajaid tagantjärgi süüdistama. Ma ei saa olla sellise erakonna volikogu esimees.»

Vello Tafenau ning Rahvaliidu volikogu aseesimees Lauri Läänemets tänavad volikogu liikmeid koostöö eest ning on lubanud anda kõik vajaliku volikoguga seonduva uuele juhtkonnale üle.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles