Mida pakub kevadsuvel 2014 Mosaic?

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Baltika Gruppi kuuluva kaubamärgi Mosaic kevadsuvine kollektsioon pakub värsket nägemust ajatust elegantsist, mis sobitub ideaalselt kaasaegsesse linnakeskkonda. Kaunid värvikombinatsioonid, põnevad mustrid ja klassikalised lõiked annavad võimaluse olla isikupäraselt elegantne igas olukorras – nii asjalikul töökohtumisel kui ka lõõgastaval suvisel aiapeol.

Naiselikku kandjat rõõmustavad kaunid lillemustrid, mis leidnud koha nii kleitidel, pükstel kui ka seelikutel ja jakkidel. Uudseks trendiks on harmoneeruvate lillemustrite omavaheline kombineerimine. Eksootilisema nüansi lisavad kollektsiooni õhtumaade stiilsed graafilised lilleprindid, mis oleksid pärit justkui Hiina keisri salongist. Prantsuse Riviera lainele viivad säravad triibumustrid ja merelised värvigammad, mis annavad võimaluse olla elegantne ükskõik millisel rannapromenaadil jalutades. Lopsakad rohelised, julged punased ja kirkad sinised toonid annavad võimaluse särada, samal ajal kui maitsekad halli, beeži ja mustvalge kombinatsioonid pakuvad rahulikku vaheldust kevadsuvisele värvipeole.

Mehed saavad samuti valida nii rahulikumate kui ka säravamate toonide vahel – selle hooaja trendid julgustavad tugevamaid värve omavahel julgelt kokku sobitama. Meeste garderoobist leiab sel kevadsuvel julget kollast, siniseid ja rohekaid meretoone ning ühe põhivärvina erinevates varjundites halli, mis on suurepäraseks fooniks kirkamatele toonidele. Mehelikud ning ajatud triibu- ja ruudumustrite variatsioonid miksituna stiilsete mereteemaliste printidega on Mosaici mehe garderoobis tavapäraselt olulisel kohal.

Mugavad looduslikud materjalid nagu puuvill, linane ja siid annavad võimaluse tunda ennast hästi nii kevadisel kui ka suviselt soojal päeval, samas kui tänapäevased kangalahendused pakuvad kindlustunnet olukordadeks, kus korrektne üldmulje otsustavaks saab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles