Vaata videot: Tallinna bussides saab segamatult alkoholi juua

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lennujaama ja reisisadama vahel liikuv linnaliini buss number 2 hämmastas reede pärastlõunal reisijaid, kes olid harjunud sellega, et sel liinil laaberdajate või eluheidikutega rinda pista ei tule. Sedakorda lõimusid õllekulina saatel eestlased ja soomlased, kes ülejäänud reisijaskonnast end häirida ei lasknud.

Lennujaamast Tartu maanteed mööda sadama suunas loksunud bussis liikusid õllepurgid käest kätte, üle bussi tutvuti teineteise kultuuriliste eripäradega ning ülejäänud reisijatel ei jäänud muud üle, kui lühike ots ära kannatada.

Lugeja sõnul, kes Tallinncityle video läkitas, olid bussiaknad seestpoolt uduseks tõmbunud, ühissõidukis sees oli hingemattev alkoholilõhn.

«Bussijuht, kellele avanes toimuvast ideaalne ülevaade, ei teinud ainsatki liigutust, et teiste reisijate rahu ei rikutaks,» rääkis video autor.

Vaata lähemalt videost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles