Genialistide klubis alustas raadiojaam

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal eetrisse jõudnud raadiojaama projektijuhile ja peatoimetajale Kärt Rebasele olid raadiojaama loomisel kõige keerulisemad tehnilist laadi küsimused.
Eelmisel nädalal eetrisse jõudnud raadiojaama projektijuhile ja peatoimetajale Kärt Rebasele olid raadiojaama loomisel kõige keerulisemad tehnilist laadi küsimused. Foto: Kristjan Teedema

Eelmisel nädalal läks eetrisse esimene Generaadio saade. Genialistide klubis tegutsev 20-liikmeline toimetus plaanib uusi neljatunniseid saateid lasta eetrisse iga päev kell kuus.

«See on olnud hirmus logistika,» ütles uue raadiojaama projekti juhtiv ja peatoimetaja kohustusi täitev Kärt Rebane. Eelmise aasta augustis tekkinud raadiorakk on nüüdseks kasvanud 20 inimese suuruseks toimetuseks, millel on kindel programm ja kõrged eesmärgid.

Uus raadio oli Genialistide klubi programmijuhi Ahto Külveti mõte, kes teavitas sellest ühte oma tuttavat ja sealt liikus info edasi. Nii jõuti lõpuks Rebaseni ja alates eelmise aasta oktoobri lõpust on raadiojaamal stuudioruumid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles