Lindakivi perenaine Siska: bridžiklubi oli suur ja vali

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Siska sõnul peaks pensionäride bridžiklubi kohviku kasutamise eest Lindakivi kultuurikeskusele kas või sümboolset tasu maksma.
Katrin Siska sõnul peaks pensionäride bridžiklubi kohviku kasutamise eest Lindakivi kultuurikeskusele kas või sümboolset tasu maksma. Foto: Mihkel Maripuu

Lindakivi keskuse kohvikus mängimas käinud bridžiklubi oli keskuse juhi sõnul toitlustusasutuse jaoks liiga suur ning liiga vali.

«Meil on väga palju omaüritusi siin klubis ja tegelikult nii meie ise, kui ka külastajad kurtsid hoopiski mulle ja Lasnamäe linnaosavalitsusele, et inimesed ei saagi rahulikult käia siin lõunatamas, sest bridžiklubi oli päris suur ja päris vali,» ütles Lindakivi kultuurikeskuse juht Katrin Siska, vahendas Reporter.ee.

Lasnamäe linnaosavanema asetäitja Tiia-Liis Jürgenson kiidab Katrin Siskat tehtud otsuse pärast. Keskuse omanik on ikkagi linnaosavalitsus ja omaniku tahe on keskuse kujundamisel ju peamine. Katrin Siska soovis aga, et kõigil oleks võrdsed võimalused keskust kasutada.

«Tegemist on siiski toitlustusasutusega ja tegemist on ühe suure avatud ruumiga, siis ma leian, et bridžiklubi tegutsemine toitlustusasutuses ei ole päris korrektne,» ütles Jürgenson.

«Mingit tüli kui sellist ei olegi kunagi olnud. Ma sain bridžiklubi presidendi proua Hiibuse käest toreda e-maili, kus ta siiralt vabandab, et ajakirjandus on alustanud sellist poliitilist klaperjahti,» ütles Siska. «Neile sobiks väga hästi ükskõik milline teine ruum meie majas. See ettepanek on ikka veel jõus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles