Täiseduga Rock püüab pääsu veerandfinaali

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Rocki korvpallimeeskond jahib täna Eurochallenge’i sarjas pääset veerandfinaali, kui vahegrupi neljandas kohtumises minnakse vastamisi venelaste Samaara Krasnõje Krõljaga. Alagruppi täisedu kolme võiduga juhtiv Rock alistas Samaara mäletatavasti avavoorus võõrsil lisaaja järel 75:74. Vahepealsel ajal on vastaste koosseis aga peaaegu  tundmatuseni muutunud.

«Võrreldes eelmise kohtumisega on neil neli uut välismaalast. Neil on vaata et päris uus meeskond,» sõnas Rocki peatreener Gert Kullamäe. «Täiskoosseisus on nad pidanud vaid ühe kohtumise, kui nad alistasid Ühisliigas Volgogradi (Samaara sai 4. veebruaril 83:78 võidu). Sellest kohtumisest on meil pilt olemas ja selle põhjal peame tegema ka ettevalmistused. Osa nüanssidega tuleb kindlasti kohaneda matši jooksul.»

Samaaraga on vahepealsel ajal liitunud ukrainlasest keskmängija Oleksei Petšerov, poolakast ääremängija Michal Ignerski, ameeriklasest tagamängija Larry O’Bannon ning bulgaarlasest tagamängija Filip Videnov.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles