Allikabänd kogub kontsertidega sõiduraha

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allikabändi liikmed laulsid pilti tehes üht oma repertuaari esimest laulu: «Püüdsin kinni sääse ma, hobusestki suurem ...» Esireas (vasakult) Margus Kosarev, Maarja-Maria Känd, Hermo Hodanjonok ja Veronika Sõstar. Tagareas asjaajaja Assar Järvekülg.
Allikabändi liikmed laulsid pilti tehes üht oma repertuaari esimest laulu: «Püüdsin kinni sääse ma, hobusestki suurem ...» Esireas (vasakult) Margus Kosarev, Maarja-Maria Känd, Hermo Hodanjonok ja Veronika Sõstar. Tagareas asjaajaja Assar Järvekülg. Foto: Kristjan Teedema

Lõviosa rahvamuusikaansambli Allikabänd liikmeist tuli isiklikult toimetusse kohale, et reporterit veenda, kui tähtis aeg on neil parajasti käes ning kui oluline on see, et inimesed tuleksid nende kontsertidele.

Üksteise võidu kõnelesid nad sellest, kuidas Allikabändil seisab ees reis Rootsi Stockholmi lähedasse linnakesse Upplands-Väsbysse, sest seal toimub erivajadustega inimeste lauluvõistlus ning et see võistlus ei ole mitte niisama võistlus, vaid võrreldav suure Eurovisiooniga.

Allikabändist on lehes varemgi juttu olnud, see on tegutsenud juba neli aastat ja koosneb enamasti Tartu Emajõe kooli, Tartu Maarja kooli, Tartu Kroonuaia kooli ning

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles