Tartus paraneb õpiabi andmine

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile olid Innove juhatuse liige Robert Lippin ja Rajaleidja meeskond Tartus kohtumas praeguse hariduse tugiteenuste keskuse ning maa- ja linnavalitsuse esindajatega.
Eile olid Innove juhatuse liige Robert Lippin ja Rajaleidja meeskond Tartus kohtumas praeguse hariduse tugiteenuste keskuse ning maa- ja linnavalitsuse esindajatega. Foto: Margus Ansu

Hariduse tugiteenuste alal on käimas suured muutused, mis teenuste kasutajaid nii väga ei puudutagi, kuid võimaldavad kvaliteeti parandada ja ehk ka pisut raha kokku hoida.

Eelmisel aastal tegi riigikogu põhikooli- ja gümnaasiumiseadusse muudatused, mille tulemusena on riigi hallatav sihtasutus Innove asunud igas maakonnas looma Rajaleidja keskusi.

Keskustes lõimitakse õppenõustamist ja karjääriinfot pakkuvad spetsialistid – mõnel pool selline süsteem juba toimib – ning hakatakse väikestele koolidele pakkuma eripedagoogilise ja psühholoogilise nõustamise teenust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles