Mees kulisside taga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti spordi puhul on tihtilugu räägitud, et paljuski seisab kõik üksikute entusiastide õlul. Nii on aastakümneid kulisside taga teinud tegusid Heino Jeret, kes on andnud panuse paljude spordialade hüvanguks. Paljuski võib tema teeneks lugeda ka 1980. aasta Moskva OMi purjeregati eduka läbiviimise Tallinnas.

Eile kiitis Eesti Vabariigi valitsus heaks Eesti Spordi Nõukogu ettepaneku anda Jeretile spordi elutööpreemia pikaajalise ja tulemusliku töö eest Eesti spordielu arendamisel ja korraldamisel.

«Teadsin, et see küsimus on otsustamisel. Varem oli info, et olen 14 nominendi hulgas. Selle üle on väga hea meel, et mina olin üks kahest, kes välja valiti,» rõõmustas 82-aastane Jeret. «Põhimõtteliselt olen terve elu olnud spordipõllul. Alates 1950. aastast on kõik olnud seotud spordiga, suhtlemist on ikka palju olnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles