MAGUS GALERII: noored kondiitrid näitasid sõbrapäevatorte

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Teeninduskoolis toimus traditsiooniline sõbrapäeva tordivõistlus.

Võistlejaid oli 12: neli Tallinna Teeninduskoolist, kaks Soomest, üks Lätist ning võistlejad teistest Eesti kondiitri eriala õpetavatest kutsekoolidest. Võistlusjuhendi järgi peavad võistlejad kolme tunni jooksul valmistama kahekilose piduliku sõbrapeäva-teemalise tordi.

Tallinna Teeninduskooli sõbrapäeva tordivõistluse traditsiooni algataja ja eestvedaja toiduainetetöötluse ja -tootmise juhtivõpetaja Eha Martma peab õpilaste omavahelist võistlemist oluliseks osaks õppetööst, mis annab õpilastele võimaluse oma võimeid testida, end teiste koolidega võrrelda ja näitab ka õpetamise taset.

Võistlustööd kingitakse heategevuseks, sel aastal toetab Tallinna Teeninduskool Peeteli kiriku sotsiaalkeskust, kus pakutakse abi riski- ja vähekindlustatud perede lastele ja noortele. Aastate vältel on võistlustöid kingitud paljudele lastekodudele üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles