Kuus hooaega ja film!

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Community» peategelaste seiklused algavad enamasti koolipingist, võivad jõuda aga näiteks raju värvipüssilahinguni, kus võitjaid saab olla vaid üks.
«Community» peategelaste seiklused algavad enamasti koolipingist, võivad jõuda aga näiteks raju värvipüssilahinguni, kus võitjaid saab olla vaid üks. Foto: NBC

Märkamatult on telekanali Sony Turbo kavasse ilmunud rida, mis igal argipäeval lubab kaht osa sarjast nimega «Rahvaülikool». Mitte just väga meelitava nime taga peitub sari originaalpealkirjaga «Community» ning see nimi paneb juba nii mõnegi silma särama.

«Community» ei ole kunagi olnud hittsari ning selle näitamisaeg kell pool kuus õhtul annab selgelt mõista, et publikumagnetit ei oota ka Sony kohalik kanal. On väike ime, et sari on USAs jõudnud viienda hooajani, suuresti tänu telekanali NBC mitmesugustele hädadele.

Vaid paar miljonit iganädalast vaatajat oleks veel kümne aasta eest kaasa toonud katkestamise esimese hooaja poole pealt. Suurte hittsarjade lõppedes ei ole NBC-l jäänud üle muud kui panustada seriaalidele, mille vaatajaskond on väike, kuid truu. «Arrested Developmenti» kõrval on «Community» üks andunud fännkonnaga sarja musternäidiseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles