Hirm laskumiste ees ja täitmata padrunisalved

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hajameelsushetk rikkus Kadri Lehtla sõidu.
Hajameelsushetk rikkus Kadri Lehtla sõidu. Foto: Liis Treimann

Eesti laskesuusaneiudel läks Sotši olümpia 15 km distants untsu. Darja Jurlova kukkus eelmisel päeval pöidla paiste, Grete Gaim kartis järske laskumisi, Kadri Lehtla unustas padrunisalved laadida ja Johanna Talihärm tegi liiga palju möödalaske.

«Olin enne sõitu nii närvis, sest siinsed laskumised on jubedad ja mina kehv laskuja,» rääkis Sotšis kaks möödalasku teinud ja 58. koha (+8.08,9) saanud Gaim pärast võistlust. «Kartsin, et kukun kaba katki ja suusa kõhtu. Lihtsalt kardan. Eelolümpial kukkusin siin mina, Jurlova kukkus eilsel treeningul pöidla paiste... Tegelikult suudaksin alamäge sõita küll, jalad on tugevad all, aga kõik on peas kinni. Tuleb vist kevadel mägedesse minna ja laskumist õppima hakata. Loodan, et hirm kaob.»

Samas oli Gaim eelkõige pettunud selles, et pärast kolme eksimuseta läbitud tiiru neljandas kaks möödalasku tegi. «Arvasin, et mul on kõvad närvid, kuid pole. Soovisin täna kõik tiirud puhtalt lasta ja kukkumisest pääseda, esimene soov ei täitunud, teine küll.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles