Hiidaknad juhatavad põnevaisse paigusse

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põgusalt vaadates paistab Põlvamaal Valgesoo rappa üles seatud suurest kollasest aknast laudtee. Terasem vaataja näeb suuremat pilti, Lõuna-Eestile omast elu kahe maailma piiril.
Põgusalt vaadates paistab Põlvamaal Valgesoo rappa üles seatud suurest kollasest aknast laudtee. Terasem vaataja näeb suuremat pilti, Lõuna-Eestile omast elu kahe maailma piiril. Foto: Margus Ansu

Sügisel Lõuna-Eestisse tekkinud suured kollased aknad jäävad hästi silma nii omadele kui ka võõrastele. Kuid nende akende lähedal on veel palju muudki põnevat, mida saavad õige pea kõik huvilised omal käel üles otsida ja avastada.

Lõuna-Eesti külaelu edendajad ja turismiarendajad avasid Tallinnas nädalavahetusel peetud rahvusvahelisel turismimessil Tourest kuue siinse maakonna ning ajakirja National Geo­graphic koostööprojekti «Elu kahe maailma piiril» raames valminud kultuuri- ja ajaloomarsruudid.

«Sadakond vaatamisväärsust, palju põnevaid lugusid ja huvitavaid kohti, mis avavad Lõuna-Eestit erinevatest külgedest,» iseloomustas Lõuna-Eesti kultuuri- ja ajaloomarsruuti lühidalt MTÜ Tartumaa Arendusselts tegevjuht Kristiina Liimand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles