LUGEJAMÄNG: tee endast Tallinnas äge foto ja mine tasuta Offspringi kontserdile!

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: offical website

Tallincity kuulutab välja suure selfie- konkursi - saada nädala jooksul meile mobiiliga tehtud selfie endast Tallinnas ning osaled auhinnamängus, mille auhinnaks on kontserdipiletid Tallinn Star Weekendile kui ka The Metal All Stars kontserdile Helsingis.

Rockisõbrad, rõõmustage: Tallinncity jagab fotokonkursi võitjatele pileteid metalmuusika fänni unistuste kontserdile! 6. aprillil 2014 astuvad Helsingis Hartwall Arenal lavale raske roki tõelised maailmatähed:  näiteks solistid Vince Neil (Motley Crue), Phil Anselmo - (Pantera / Down), Joey Belladonna  (Anthrax), Udo  (Accept), Cronos (Venom), Max Cavalera (Sepultura/Soulfly), Brian Fair (Shadows Fall), Kobra Paige (Kobra and The lotus) jpt.

Lisaks viime paar rokkarist Tallinncity lugejat, kes fotokonkursile oma selfie läkitavad, ka Tallinn Star Weekendi rockipäevale - 27. juunil 2014 astuvad Tallinna lauluväljakul kuulajate ette Lordi, siis Sergei Šnurovi juhitud kõmuline Vene bänd Leningrad ning seejärel Offspring.

Endast tehtud äge selfie Tallinnas, kus peal mõni pealinna sümbol või autorile oluline paik, tuleks saata 24. veebruarini aadressil toimetus@tallinncity.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles