Turgude juht Mustamäe «täikast»: elanike poolt on see soojalt vastu võetud

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustamäe turul toimuv 13. veebruaril 2014.
Mustamäe turul toimuv 13. veebruaril 2014. Foto: Lugeja foto

Tallinncityga võttis möödunud nädalal ühendust Vilde teel elav pensionär, kes on tõeliselt pettunud Tallinna linnavalitsuse rajatud Mustamäe turuga, mida nimetab nördinult täikaks. Tallinna Turgude juht Tiia-Liis Jürgenson kirjutas saadetud lugejakirja peale kommentaari.

«Mustamäe elanike soovidele vastu tulles on Tallinna Turud võimaldanud  talvistel kuudel kaubelda tööstuskaupadega kauplejatel avalettidel ja avalettide vahetus läheduses. Talviseks kauplemisperioodiks, kui miinuskraadid ei võimalda väljas kaubelda, on juur- ja puuviljad kolinud majja,» selgitas Jürgenson.

«Suveperioodil, kui juur- ja puuvilju hakatakse müüma välilettidel, lõpetavad oma müügi tööstuskaupade müüjad, kes kolivad vabanenud puu- ja juurvilja majja. Taoline kauplemine toimus meil ka eelmisel aastal ja oli elanike poolt väga soojalt vastu võetud. Lisaks toimuvad jooksvalt ka temaatilised laadad - küünlakuulaat, kevadlaat, sügislaat, sibulalaat, jõululaat jms.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles