Riigi Teatajas saab tellida eelnõude kohta teavitusi

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigi Teataja avaleht
Riigi Teataja avaleht Foto: Internet

Riigi Teataja võttis kasutusele uue lahenduse, mis võimaldab tellida eelnõude kohta e-postile teavitusi ning jälgida nii eelnõude liikumist alates kooskõlastusringist kuni vastuvõtmiseni ja avaldamiseni.

Teavituste tellimiseks tuleb registreerida ennast Minu Riigi Teataja kasutajaks, luues selleks vabalt valitud kasutajanimega konto, teatas justiitsministeerium.

Teavitusi saab tellida akti liigi ja väljaandja kaupa, samuti saab jälgida mõne konkreetse eelnõu menetlusetappide muutumist. Teavitusi saab tellida ka terviktekstide muudatuste, uute aktide avaldamise, kohtulahendite kokkuvõtete, õigusuudiste ja seaduste uute ingliskeelsete tõlgete lisandumise kohta.

Teavitus sisaldab linki, mille kaudu on võimalik vaadata eelnõu ja sellega seotud dokumente kas valitsuse või riigikogu eelnõude menetlussüsteemist, presidendi kantselei dokumendihaldussüsteemist või juba avaldatud akti puhul Riigi Teatajast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles