Pihla elukaaslase kullast: pisarad olid silmas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pierre Vaultier olümpiakullaga.
Pierre Vaultier olümpiakullaga. Foto: SCANPIX

Eestlastele pole Sotši olümpiamängudel medalirõõmu jagunud, kuid siiski said eestlased eile veidike rõõmustada, kui OM-radadel teenis lumelauakrossis kuldse autasu Eesti lumelauduri Kadri Pihla  elukaaslane ­Pierre Vaultier (pildil).

Eestlanna vaatas eilset võistlus ­Serre Chevalier’ suusakuurordis, kus oli Vaultier’ auks korraldatud suurelt ekraanilt ühisvaatamine. Televisiooni palvel olid kohal nii Pihla kui ka teised Vaultier’ lähedased.

«Olen väga emotsionaalne inimene ning eks oli ikka raske pisaraid tagasi hoida. Vaatasin esmakordselt niimoodi suurelt ekraanilt tema sõitu. Kuna selle jaoks oli korraldatud spetsiaalne üritus, oli tähtis, et oleksin seal kohal,» rääkis Pihla. «Intervjuusid tuli mul palju jagada. Kuna aga minu prantsuse keel on selline lonkav, siis paljud ehmusid ära ja ütlesid, et räägivad ehk Pierre’i emaga ka,» muigas eestlanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles