Põhja-Tallinna valitsus: IRL laimab alusetult

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMP05: MEELEAVALDUS TOOMPEAL, PENSIONÄRID, KESKERAKOND  : TALLINN, EESTI, 14MAR12
Meeleavaldus Toompeal. Pensionärid. Keskerakond. 
lt/Foto:LIIS TREIMANN
TLMP05: MEELEAVALDUS TOOMPEAL, PENSIONÄRID, KESKERAKOND : TALLINN, EESTI, 14MAR12 Meeleavaldus Toompeal. Pensionärid. Keskerakond. lt/Foto:LIIS TREIMANN Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Põhja-Tallinna linnaosavalitsuse hinnangul üritavad IRLi liikmed linnaosavalitsust korruptsioonis süüdistades kõrvale juhtida nende enda erakonda puudutavalt rahastamise skandaalilt.


«Põhja-Tallinna valitsus on seisukohal, et IRLi liikmete poolt esitatud süüdistused on täiesti alusetud ja nende ainuke eesmärk on juhtida tähelepanu kõrvale IRLi liikme Kalev Vapperi ESS Kalevi jahtklubi rahastamise skandaalilt,» teatas linnaosavalitsuse avalike suhete nõunik Katrin Hinrikus.

«Põhja-Tallinna valitsus ei ole hüvitanud ühtegi 2011. ja 2012. aastal toimunud pikettidega seotud kulutust ning Põhja-Tallinna valitsuse töötajad tegelevad oma ametijuhendijärgsete tööülesannetega, mille hulka ei kuulu pikettide korraldamine. Põhja-Tallinna valitsus ei ole kasutanud avalikke vahendeid pikettide korraldamiseks ning seetõttu ei ole ka linnaosa töötajad eksinud korruptsioonivastase seaduse vastu,» lisas ta.


Politsei algatas sel nädalal Põhja-Tallinna valitsuse töötajate suhtes menetluse ajalehes avaldatud info põhjal, et linnaosa ressursse on kasutatud valitsusvastaste meeleavalduste korraldamiseks.

Linnavolikogu IRLi fraktsiooni liige Kalev Vapper mõisteti kohtus süüdi selle eest, et olles riigifirma Eesti Loots nõukogu liige, hääletas ta otsuse poolt, millega Eesti Loots toetaks 5000 euroga ESS Kalevi Jahtklubi, mille eesotsas ta ise oli. Vapperit karistati korruptsioonivastase seaduse alusel 320 euro suuruse rahatrahviga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles