Majalipuks ei pea valima kalleimat sinimustvalget

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Midagi sellist polnud ma ühe tootja käest veel kuulnud: osta odavam! Aga just sellise soovituse andis Lipuvabriku turundusjuht Karina Tõeleid, kelle sõnul on õhemast kangast sinimustvalge kodus kasutamiseks parim valik.

«Tänapäevastest materjalidest lipud on nii vastupidavad, et tegelikult peab sinimustvalge ostma korra elus,» rääkis Tõeleid. Kui veel kümme aastat tagasi oli kohustuslikke lipupäevi Eestis üle kümne, siis nüüd on neid kõigest kolm: 24. veebruar, 23. juuni ja 20. august. «Nii harva heiskamise puhul peavad praegus­aegsed lipud väga hästi vastu,» oli Tõeleid veendunud.

Kui vanasti tehti lippe siidist ja villasest kangast, siis tänapäeval valmistatakse neid polüestrist, mis on ilmastikukindel. «Kõige suurem mure lippude puhul on värvipidavus, aga see kimbutab pigem päevast päeva väljas olevaid reklaamlippe,» rääkis Tõeleid. Kui aga heisata lipp paar korda aastas, siis ei juhtu midagi ka selle värvidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles