Eesmärgi täitnud Rockil ees tähtsad valikud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki mängumehi eesotsas Augustas Peciukeviciusega ootab lähiajal ees ülimalt tihe mängugraafik.
Tartu Rocki mängumehi eesotsas Augustas Peciukeviciusega ootab lähiajal ees ülimalt tihe mängugraafik. Foto: Kristjan Teedema

Tänavu eurosarjas tegusid tegeva Tartu Rocki pikk võiduseeria sai teisipäeva õhtul läbi, kuid vaatamata sellele kindlustati endale EuroChallenge’i I-vahegrupis esikoht ja seeläbi veerandfinaaliks koduväljakueelis. Nüüd tuleb tartlastel järgnevate matšide eel langetada tähtsaid otsuseid.

Rock jäi teisipäeva hilisõhtul võõrsil 59:64 alla Antwerpeni Giantsile ja sai nelja võidu kõrvale esimese kaotuse. Kuna samast vastasest oldi koduplatsil kaheksa punktiga paremad, tagas tartlastele vahegrupi võidu ka kaotus.

«Enne kohtumist oli selge, et meie eesmärgiks on kindlustada kahe järelejäänud matšiga alagrupis esikoht. Kuigi kaotasime kohtumise, sai siht täidetud,» sõnas Rocki peatreener Gert Kullamäe. «Rünnakupilt jääb kripeldama, kuna viskasime teist mängu järjest kehvasti. Kaitses suutsime see-eest aga hästi tegutseda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles