Tapa erikooli lapsevanem: neid lapsi hoitakse seal justkui vanglas

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaagvere erikool - sild üle vaevatee
Kaagvere erikool - sild üle vaevatee Foto: Õhtuleht

Jaanuari lõpul läks Tapa erikoolis lahti mäss, kus õpilased lõhkusid suures ulatuses kooli vara ning põgenesid seejärel koolist. Nüüd, kuu aega hiljem, on olukord selline, kus kooli kasvandikud hulguvad mööda Eestit laiali ning politsei saab ohtralt väljakutseid.

Kaagvere kooli direktori ülesannetes olev Maire Reest lapsevanemate kõnedele ei vasta ning asutuse ametlik juht Ene Kukk on haiguslehel, kirjutab tänane Õhtuleht.

Reest sõnab ajalehele, et neil on kiired ajad ja tema kommentaare ei jaga. Üks kooli siseeluga kursis olev inimene nendib, et märgatav osa personalist on lahkunud.

«Neid lapsi hoitakse seal justkui vanglas, et nad vanematele ja teistele ei räägiks, mis toimub! Koolis järelevalve puudub, poisid teevad, mis tahavad, käivad sisse välja nii, nagu süda lustib,» kirjeldab hetkeolukorda nördinud lapsevanem, kelle poeg põgenes koolist koju.

Refereeritud artikli täisteksti loe Õhtulehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles