Galerii: Bocca avas kalarestorani Bocca Pescheria

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Bocca avas peoga oma ruumes väiksema sõsara Bocca Pescheria, mis lubab elamusi itaaliapäraste kalaroogade austajatele. Nautida saab Sardiinia päritolu peakoka Nicolo Tanda suurimatest lemmikutest, värskest kalast ja mereandidest valminud roogi, mille põhirõhk on kvaliteetsel toorainel ning põnevatel, kuid traditsioone austavatel maitsekooslustel.

Kalarestorani kõik eel- ja pearoad on valminud kalast ning mereandidest. Nappide näidetena menüüst võib välja tuua  aurutatud kammelja värskete ürtide, laimi ja ingveri ning avokaado-greibisalatiga, kergelt marineeritud kaheksajala koos Merlot` äädikaga maitsestatud kartuli-carpaccio'ga ning  sidruniga aurutatud meriärnafilee hanemaksa ja fenkolipüreega.

Avamispeo seltskonnas oli toiduproffe, kauneid daame ja tippärimehi -  Rain Lõhmus, Andres Peets, Priit Rebane jt. Avasõnad lausunud Nicolo Tanda sõnul on tegemist unistuse täitumisega. «Tooraine värskust ja kvaliteeti rõhutab ka restorani nimi  – pescheria tähendab tõlkes kalapoodi ning juba see üksi on meie jaoks tingimuseks, et restoranikööki jõudnud kala ning mereannid oleksid sama värsked nagu kohalikku kalapoodi või –turule saabunud värske püügisaak,» ütles Nicolo Tanda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles