Maie, kes teeb kõigile silmad ette

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saku Maja klienditeenindaja Maie Krestinov (76) armastab oma tööd ega taha veel pensionile jääda.
Saku Maja klienditeenindaja Maie Krestinov (76) armastab oma tööd ega taha veel pensionile jääda. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Ta on töötanud terve elu ja kasvatanud üles kolm tublit poega. Juhib autot, väikelaeva, mootorrattast, väikebussi, mitut sorti traktoreid ega pelga ka internetis surfamist. Saage tuttavaks – Maie Krestinov, Saku Maja klienditeenindaja ja visiitkaart.

Võimalik, et Maie on üks vanemaid tegutsevaid klienditeenindajaid Eestis. Just tema on inimene, kellega Saku Maja kontorisse tulija esimesena kohtub. Tema on meie firma raudvara ja elav entsüklopeedia, nagu ütleb tema kohta Saku Maja juhatuse liige Kadri Kralla. Siinjuures veel päikesekiir, sest Maie naerab tihti ja heidab pidevalt nalja.

«Ma kavatsen töötada seni, kuni saan 100-aastaseks,» tõotab Maie lõbusalt, kui imestan, et miks ta tavalise inimese kombel ammu juba pensionil pole. Ta ütleb, et ei kujuta end ette koduse pensionärina ning et töölt lahkumine pole seni veel jutuks tulnud. Aga inimesed ju enamasti ootavad pensionile jäämist, et lõpuks ometi saaks tegeleda nende asjadega, mida tegelikult tahetakse teha. «Aga mulle meeldib minu töö ja mul oleks kodus igav. Ma kohe olen selline inimene, kes peab tööl käima ja teiste inimestega kogu aeg suhtlema. Nagu mu kaasa ütleb – sa ei saa vist hauas ka rahu, hakkad ühest hauast teise käima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles