Pidustuste tõttu suletakse osa Tallinna vanalinna tänavaid autodele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna vanalinn.
Tallinna vanalinn. Foto: Küllike Rooväli.

Tallinna linnavalitsus võtab homme vastu korralduse, millega 4. - 13. juunini suletakse XXIX vanalinna päevade ajaks kella 9 – 19 liiklemiseks ja parkimiseks osa vanalinna tänavaid.

Toetudes eemise aasta kogemustele avatakse ka sel aastal tänavakaubandusele Vene ja Niguliste tänav. Nendel tänavatel töötavad ka käsitöölised, tegutsevad õpitoad ning asuvad esinemiskohad.

Nimetatud tänavatel liiklusohutuse ning linnaelanike ja turistide turvalisuse tagamiseks teeb kesklinna valitsus ettepaneku sulgeda 4. - 13. juunini sõidukitele liiklemiseks ja parkimiseks Niguliste tänav.

4.- 10. juunini on suletud Nunne tänav alates Nunne ja Suur-Kloostri ristmikust kuni Rataskaevu ja Dunkri ristmikuni. Samal ajal ei saa liigelda ka Laial tänaval alates Nunne ja Laia tänava ristmikust kuni Hobusepea tänavani.

Harju tänav suletakse liikluseks 5. - 13. juunini vahemikus Vana-Posti tänavast kuni Raekoja platsini.

5. - 7. juunini kella 9 -17 on liikluseks suletud Vene tänav lõigul Viru tänavast kuni Vene tänav 15 majani. 12. juunil kella 15.15 – 15.45 on liikluseks suletud Suur-Rannavärava tänav Rannamäe teest kuni Põhja puiestee trammiülesõiduni.

Niguliste, Laia, Ratsakaevu, Nunne, Harju ja Vene tänava elanikud saavad tasuta parkida parkimislubade alusel Mere puiestee tasulises parklas (Väike Rannavärava 6), Rannamäe teel Balti jaama kõrval asuvas parklas ning naaberpiirkonna tänavatel, kus parkimine ei ole keelatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles