Vabariigi aastapäeva tipphetked Postimehes

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilvese ja Evelin Ilvese kätlemistseremoonia videootseülekannet kommenteerivad Elu24 peatoimetaja Anu Saagim ning Anne & Stiili ilutoimkond.
President Toomas Hendrik Ilvese ja Evelin Ilvese kätlemistseremoonia videootseülekannet kommenteerivad Elu24 peatoimetaja Anu Saagim ning Anne & Stiili ilutoimkond. Foto: Toomas Huik

Postimees.ee vahendab esmaspäeval aastapäevaüritusi Tallinnas ja Pärnus nii otseülekannete, videoreportaažide, pildigaleriide kui ka kommentaaride kujul.

Postimees.ee kajastuse tipphetk saabub õhtul kell seitse, mil ollakse kohal president Toomas Hendrik Ilvese ja Evelin Ilvese kätlemistseremoonial, mille külaliste paraad tuuakse lugejani otseülekandena. Tseremooniat kommenteerivad Elu24 peatoimetaja Anu Saagim ning Anne & Stiili ilutoimkond, samuti on kohal paar üllatuskülalist.

Postimehe pidupäevakajastus kestab terve päeva ning saab alguse juba päikesetõusul: kell 7.33 algab Tallinnas Toompeal Pika Hermanni torni lipuheiskamise tseremoonia, millel peab kõne riigikogu esimees Ene Ergma ning õnnistussõnad edastab Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskop Andres Põder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles