Cakars loodab, et talente ei lasta raisku

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti laskesuusakoondise peatreener Maris Cakars ja laskesuusaneiud Johanna   Talihärm (vasakult), Grete Gaim ja Kadri Lehtla, kelle tulevik võiks olla helge.
Eesti laskesuusakoondise peatreener Maris Cakars ja laskesuusaneiud Johanna Talihärm (vasakult), Grete Gaim ja Kadri Lehtla, kelle tulevik võiks olla helge. Foto: Liis Treimann

Maris Cakars, lätlane, Eesti laskesuusakoondise peatreener, ei nurise, vaid räägib, nagu asjad on. Ta ei mõista, miks sunnitakse noort neidu, Darja Jurlovat, piinlema Peltoneni suuskadel, mis jäävad alamäge seisma. Ta ei mõista veel paljutki, aga kinnitab, et sportlased andsid endast olemasolevate tingimuste juures parima.

Enne teatesõite, võistlusvabal päeval, on paslik aeg ette võtta laskesuusakoondise peatreener Cakars. Päev on päikeseline, Cakars muigab: «Kas räägime reaalsest elust või muinasjutte?»

Mis seal reaalsest elust ikka, seda nägime olümpial. Vanameister Indrek Tobreluts oli ainus, kes 30 sekka suutis sõita, ülejäänud...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles