Algab vastuvõtt Tallinna Tehnikaülikooli avatud ülikooli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜs õppimiseks esitati üle 10 000 avalduse.
TTÜs õppimiseks esitati üle 10 000 avalduse. Foto: Margus Ansu

Esmaspäeval algab nõustamine ja avalduste vastuvõtt Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) avatud ülikooli.

TTÜ avatud ülikooli juhataja Marika Olanderi sõnul on avatud õpe hea võimalus töötavale inimesele õpingute alustamiseks sobiva koormusega, alustades nendest ainetest, mis huvi pakuvad.

«Avatud ülikoolis saavad õppida ka need inimesed, kel soov jätkata ja lõpetada katkenud õpinguid. Meil on võimalik arvestada varasemaid õpinguid ja töökogemust,» kinnitas Olander.

TTÜ avatud ülikoolis saab haridusteed jätkata iga vähemalt keskharidusega isik ning vastuvõtt toimub ilma riigieksamiteta.

Avatud ülikooli kaudu on võimalik õppida kõiki TTÜ-s õpetatavaid õppeaineid, komplekteerides neist endale sobiva õpingukava kõrghariduse omandamiseks soovitud erialal või täiendusõppe läbimiseks.

Dokumente saab esitada kuni 15. septembrini Tallinna Tehnikaülikooli peahoone (Ehitajate tee 5) VI korpuses, ruum 113 esmaspäeviti kell 13-18 ning teisipäevast reedeni kell 10-17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles