Seli Eesti spordist: nii ei saa edasi minna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehed, kellel on Eesti spordipoliitika määramisel suur roll, Sotši olümpiat jälgimas: EOK 	president Neinar Seli (fotoaparaadiga), EOK peasekretär Siim Sukles (paremal), kultuuriministeeriumi asekantsler Tõnu Seil (vasakul) ja Eesti Suusaliidu president Sandor Liive (vasakult teine).
Mehed, kellel on Eesti spordipoliitika määramisel suur roll, Sotši olümpiat jälgimas: EOK president Neinar Seli (fotoaparaadiga), EOK peasekretär Siim Sukles (paremal), kultuuriministeeriumi asekantsler Tõnu Seil (vasakul) ja Eesti Suusaliidu president Sandor Liive (vasakult teine). Foto: Liis Treimann

EOK president leiab, et iga alaliit peab raha kulutamise ja tulemuste eest ise vastutama.

Eesti jaoks oli Sotši taliolümpia täielik ebaõnnestumine – 30 parema hulka mahtus vaid neli sportlast, neist parimana pidi iluuisutaja Viktor Romanenkov leppima 24. kohaga. Statistid olid meie murdmaasuusatajad, kahevõistlejad ja laskesuusatajad, olümpiale pääsenutest jäid viimaste hulka meie iluuisutajad… Nii kesiseid tulemusi pole pärast taasiseseisvumist Eesti sport näinud ning ilmselgelt näitab asjade selline käik, et meie spordisüsteemis on midagi väga mäda.

Olümpiamängude viimase päeva lõunal olümpiaküla hotelli viimasel korrusel asuvas restoranis ajakirjanikega vesteldes ei kiirustanud Eesti Olümpiakomitee president Neinar Seli hinnangute andmisega. «Laseme esmalt hinnata oma esinemist sportlastel endil ning kolme suurema alaliidu esindajad tulevad EOK täitevkomiteesse ja seal annamegi tulemustele hinnangu,» rääkis ta. «Enne olümpia algust lasime kõigil sportlastel seada endale eesmärgid, nüüd kavatseme neid tulemustega võrrelda.»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles