Noor pere remontis vana korteri stiilinäidiseks

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma kodus heledaid toone kasutanud Merle Nestra arvates ei ole vahet, kas lapsed määrivad ära valge või kirju seina, sest puhastama peab seda ju niikuinii. Kolmeaastasele Madlile (pildil) on segaduste tekitamisel abiks pooleteiseaastane vend Jasper.
Oma kodus heledaid toone kasutanud Merle Nestra arvates ei ole vahet, kas lapsed määrivad ära valge või kirju seina, sest puhastama peab seda ju niikuinii. Kolmeaastasele Madlile (pildil) on segaduste tekitamisel abiks pooleteiseaastane vend Jasper. Foto: Kristjan Teedema

Umbes poolteist aastat tagasi sündis Tallinnas elanud Merle ja Jaanus Nestra perre väike Jasper. Kuna õde Madli oli vaid paar aastat vanem ja kahe väikelapsega tegemist palju, otsustas pere kolida tagasi Tartusse, sugulastele lähemale.

Laia tänava vana kivimaja sopilist kolmetoalist korterit oli varem tudengitele välja üüritud, korralikku remonti polnud see näinud vist mitukümmend aastat ja pesuruum oli kapisuurune.

Nüüd, poolteist aastat hiljem on Nestrad sellestsamast elamispinnast teinud avara avatud köögiga korteri, mis noppis Kodukirja aasta kodu võistluselt nii noore pere kodu kui stiilse kodu preemia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles