Michal ei kavatsegi Meikariga suhelda

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Michal.
Kristen Michal. Foto: Andres Haabu

Reformierakonna volikogu esimehe, endise justiitsministri Kristen Michali sõnul ei ole ta pärast nn SIlvergate´i skandaali Silver Meikariga suhelnud ega kavatsegi seda teha.

Michal tunnistas täna saates «Kahekõne», et ei ole pärast 2012. aasta kevadel puhkenud rahastamisskandaali selle avalikustaja, Silver Meikariga lävinud ega kavatse seda teha, kuna ei pea viimasest kuigi palju lugu.

Michal rääkis, et kui ta täna skandaalile tagasi vaatab, siis võib-olla oleks olnud tollal kõigil lihtsam, kui ta oleks ministrikohalt varem taandunud. «Erakond suhtus väga kaitsvalt ja toetavalt minusse, mille eest ma olen kahtlemata kõigile tänu võlgu,» lisas ta.

«Ma arvan, et enamus Eesti ajakirjanikke ja kõik inimesed, kes on tahtnud, on käinud Reformierakonna kontoris ja nii palju, kui mina olen küsinud, et kas keegi on näinud seal kilekotte sularahaga või üldse sularaha, siis vastus on olnud ei,» ütles Michal ning rõhutas, et sularaha ei ole tänaseni keelatud.

Michali sõnul ei ole Reformierakonna tänases reitingus midagi dramaatilist. «Oleme samas seisus, kui esimene kord läksime võitma riigikogu valimisi 2007. aastal, täna on umbes sama seis ja see on seis, millelt on väga hea alustada,» lausus ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles