Anna Iljuštšenko läheb MMile kindla sihiga jõuda lõppvõistlusele

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Iljuštšenko
Anna Iljuštšenko Foto: Margus Ansu

Reedel Poolas Sopotis algavale sisekergejõustiku MMile sõitval kahel Eesti sportlasel on erinevad eesmärgid – 400 m jooksja Marek Niit peab juba eeljooksu enda jaoks finaaliks ning peab õnnestumiseks esimesest ringist edasi pääsemist. Kõrgushüppaja Anna Iljuštšenko soovib aga igal juhul jõuda kaheksa lõppvõistlusel osaleja hulka.

Tänavusel sisehooajal on neli naist suutnud ületada kõrguse kaks meetrit. Iljuštšenko asub Tartus hüpatud 1.92ga maailma hooaja edetabelis 19. kohal. Kogenud sportlane on veendunud, et MMil lõppvõistlusele pääsemiseks tuleb ületada kõrgemal asuv latt.

«Usun, et olen võimeline hüppama 1.95, ning arvan, et sellest piisab ka edasipääsuks,» rääkis aasta tagasi Göteborgi sise-EMil 4. koha saanud Iljuštšenko. «Vaatasin just hooaja edetabelit – tänavuse talve tase on väga kõrge.» Sisetingimustes peetavatel tiitlivõistlustel pääseb lõppvõistlusele kaheksa paremat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles