Soomes tehtud Atleet ei maitse hea

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Mõne aja eest poodi ilmunud Atleedi-nimeline viilutatud sulajuust ärgitas Tarbija24 proovima, kuidas maitseb see võrreldes tuntud välismaiste toodetega. Kiidusõnu Soomes tehtud Atleedi kohta aga nappis. Algus näis Atleedi jaoks paljutõotav, sest selle pakendit oli lihtne avada. Zotti pakendil oli  avamiskoht märgitud, kuid selle lahtisaamisega tuli pisut vaeva näha. Poolakate Hochlandi juustuviilude kättesaamine oli kõige vaevalisem, siin läks vaja abivahendeid.


Avamisega Atleedi tähetund ka lõppes, sest maitsjad olid hinnangus üsna karmid. «See on seep, mitte juust,» leidis üks proovijatest. «Maitseb kui biomass ehk on ilma igasuguse maitseta, söö, millega tahad. Tahad, lisad rostbiifi, tahad, jäätist,» arvas teine. «Suhteliselt maitsetu, võiks soolasem olla, sellel on tehislik järelmaitse,» leidis kolmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles