Peretöötaja juhendab lapse kasvatamisel ema ja isa

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike Marten ootab kannatamatult, mil põsemaaling valmib. Pintslit hoiab osaühingu Koduhooldus sotsiaalteenuste juht Renate Antonov, kes käib ka  kodudes lapsevanemaid juhendamas, mida lapsega koos ette võtta ja kuidas talle eakohast tegevust leida.
Väike Marten ootab kannatamatult, mil põsemaaling valmib. Pintslit hoiab osaühingu Koduhooldus sotsiaalteenuste juht Renate Antonov, kes käib ka kodudes lapsevanemaid juhendamas, mida lapsega koos ette võtta ja kuidas talle eakohast tegevust leida. Foto: Kristjan Teedema

Nelja-aastane Marten ootab kannatamatult, mil tädi Renate ta põsele Angry Birdsi maalib. Mängumaal, kus kõik parasjagu kisavad ja ringi sebivad, on poisil üsna raske paigal püsida.

Marteni ema on koos noorema lapsega samuti kohal, nii nagu paljud teised lapsed ja nende vanemad. Mitmekesist tegevust jätkub mängumaa igasse nurka.

Tädi Renate on tegelikult aga osaühingu Koduhooldus sotsiaalteenuste juht Renate Antonov, ta on eriharidusega ja kogenud sotsiaaltööspetsialist. Ka on ta üks neid peretöötajaid, kes käib kodudes vanemaid nõustamas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles