Kokad ja kujundajad pürivad meistriteks

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kutsekeskuse õpilased pakkisid eile pärastlõunal vajamineva kraami bussi peale ja sõitsid Tallinna. Ingeborg Johanson ja Taavi Todi võtsid kaasa nii tordipõhjad kui martsipani.
Kutsekeskuse õpilased pakkisid eile pärastlõunal vajamineva kraami bussi peale ja sõitsid Tallinna. Ingeborg Johanson ja Taavi Todi võtsid kaasa nii tordipõhjad kui martsipani. Foto: Kristjan Teedema

Eile pärastlõunal seisis kutsehariduskeskuse juures suur buss, kuhu vähem või rohkem närvilise olekuga noored kotte sisse pakkisid. Ees oli sõit Tallinnasse Noore Meistri kutsevõistlusele, kus nende tööd jälgivad sajad pealtvaatajad.

Noor kondiiter Ingeborg Johanson nentis, et möödunud kahe kuu jooksul on võistlusele mõeldes möödunud mitmeid unetuid öid ja magamata jäi ka öö enne väljasõitu.

Lisaks on ta selle aja jooksul küpsetanud kümme ühesugust torti, milleks tuli enne läbi proovida neli-viis retsepti. Kompositsiooni läbitegemiseks aga aega ei jätkunudki, see tuleb joonise järgi kohapeal paika saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles