Hindrek Pulk eksida ei karda

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmekülgsete huvidega Hindrek Pulk plaanib tulevikus tööle hakata ülikoolis õpitaval elektroenergeetika erialal.
Mitmekülgsete huvidega Hindrek Pulk plaanib tulevikus tööle hakata ülikoolis õpitaval elektroenergeetika erialal. Foto: Mihkel Maripuu

23-aastane diagonaalründaja Hindrek Pulk kerkis ühisliiga suurimaks punktitoojaks ja väärtuslikemaks palluriks, ei väristanud kätt ka finaalturniiril ja vedas Selveri võitjaks. «Hooaja eel teadsin, et minust sõltub palju, diagonaalründaja roll on selline. Aga ei kujutanud ette, et nii hästi läheb, ikkagi esimene hooaeg täisväärtuslikult mängida. Suutsin kohe stabiilsuse saavutada ja enamasti oma ära teha,» vaatab Pulk hooajale tagasi.

Talle ei ole diagonaalründaja jaoks ülemäära palju antud, pikkust on vaid 194 cm ja kindlasti pole ta üheski meeskonnas kõige laiaõlgsem. «Pikkust võiks 10 cm rohkem olla, aga usun, et kui satub selline klubi, kus on kiire tempoga sidemängija, võiksin ka mujal läbi lüüa. Suur ja võimas ma pole, aga kiirusega suudaksin vast konkurentsis püsida,» arutab ta tulevikuvõimalusi.

Sel hooajal saab tema leping läbi. «Olen mõelnud ka piiri taha siirdumisele, Prantsuse või Saksa liiga, alustamiseks oleks need piisavalt head.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles