Kasahstani siirduv Rüütli: olen jällegi olukorras, kus tuleb Eestit väärikalt esindada

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütlit ootab Kasahstanis uus ja põnev töö.
Tarmo Rüütlit ootab Kasahstanis uus ja põnev töö. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise endine peatreener Tarmo Rüütli võttis vastu Kasahstani klubi Pavlodari Irtõši lepingupakkumise ning juhendab järgmisel aastal nende pallureid.

«Ega see otsus kergelt tulnud, aga otsustatud sai tegelikult juba veidi varem – kui viimati seal käisin, pidin enne lahkumist neile vastuse andma,» sõnas Rüütli, kes viibis nädalapäevad tagasi Kasahstanis. «Juba 8. märtsil lendangi ära nende juurde.»

Rüütli tunnistas, et mullu Kasahstani meistriliiga neljanda kohaga lõpetanud ja euromängudest eemale jäänud Irtõši võistkond on tema jaoks võrdlemisi tume maa. «Mida ma meeskonnast tean? Vähe, tõeliselt vähe! Aga see oli nüanss, millest olin oma nõusolekut andes teadlik,» lausus ta. Samas ei nõustunud Rüütli nimetama olukorda tundmatus kohas vette hüppamiseks. «No mis tundmatu koht see ikka on – nüüd olen ju korra juba Kasahstanis käinud,» muigas ta. «Varem, jah, ei olnud elus sinna sattunud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles