Natuke erilisem laupäev

Britt Rosen
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tavapärasest pidulikum: 
lihtsatest pannkookidest saab efektsemas seades ja erilisemate lisanditega pidulikuma moega suupiste.
Tavapärasest pidulikum: lihtsatest pannkookidest saab efektsemas seades ja erilisemate lisanditega pidulikuma moega suupiste. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Ei midagi kaelamurdvat, kuid siiski midagi erilist. Nii võib öelda pannkoogisuupistete ja kohupiima-mangokreemi kohta, mida Pärnu spaahotelli Estonia peakokk Rudolf Visnapuu naistepäevahommikuks soovitab.

Ikka naisele lilled ja kohv-söök kandikul voodisse, kirjeldab spaahotelli Estonia peakokk Rudolf Visnapuu naistepäevahommikuid omas kodus. «Seda teen alati,» lisab ta.

Aastate jooksul on ta üllatussöögiks teinud igasuguseid asju, nii uhkemaid võileibu ja sarvesaiu kui ka muffineid ja pannkooke. Seda ka koos lastega – ning üldse, kui vähegi võimalik, on nende peres ühine kokkamine kombeks. Eriti veel nädalalõppudel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles