ANU SAAGIM: VÄIKESE AJUGA KONTORIROTT

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim
Anu Saagim Foto: SCANPIX

Tänapäeval tulevad kõik asjad tükkidena. Näiteks kui osta riiul, siis tuuakse kohale puuvirn. Ja kui osta sohva…. Ei mäletagi, millal viimati sohva ostsin. Aga silma jäi üks mõnus lebotamiskoht, isegi meelepärase kanga võis ise valida.

Kaubad said tehtud, aga blond nagu ma olen, unustasin küsida, kas sohva saabub koju ikka sohvana või tuhande tagumikku mahtuva tikuna. Oletasin, et tuleb siiski sohvana, sest kangaski õmmeldakse ju ikka sohva peale. Jumal teab, kust selle loogika võtsin! Noh, igatahes nii mõtlesin oma väikese kontoriroti ajuga, ja ega müüjagi mingit muud infot jaganud.

Saabus siis sohva kojujõudmise pidulik päev. Aga mida ei tulnud, oli sohva. Ja ei tulnud ka mingit teavet, et see ei tule. Inimesed, kes olid valvesse pandud, tegid seda tundide kaupa ilmaasjata. Sohva saabus kahe päeva pärast – tükkidena. Mõttetu oli toojate turja karata. Nemad olid vaid sõnumitoojad, kui nii võib öelda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles