Purjus ja lubadeta noormees paiskus avariis autoga katusele

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Ebaveres
Liiklusõnnetus Ebaveres Foto: Ida prefektuur

Eile pärastlõunal juhtus Väike-Maarjas Ebavere külas liiklusõnnetus, kus alkoholi tarvitanud mees sõitis teelt välja vastu puud ja auto paiskus katusele. Õnnetuses sai kergelt viga sõidukijuht.

Liiklusõnnetus juhtus eile kella 12.45 ajal Lääne-Virumaal Väike-Maarja vallas Ebavere külas. Sõiduauto Peugeot sõitis sirgel teelõigul teelt välja vastu puud, kust auto tagasi sõiduteele paiskudes katusele rullus, teatas Ida prefektuur.

Avariipolitseinikud selgitasid välja, et Peugeot roolis oli 24-aastane Tauno, kes oli alkoholi tarvitanud ning kellel puudus juhtimisõigus.

Peale sõidukijuhi oli autos veel 46-aastane kaasreisija. Mõlemal mehel oli turvavöö kinnitatud. Autojuht toimetati haiglasse, kust ta pärast tervise kontrolli lubati kodusele ravile. Kaassõitja õnnetuses viga ei saanud.

Taunol on varasemaid kokkupuuteid politseiga seoses sellega, et ta on korduvalt sõitnud jalgrattaga, olles tarvitanud alkoholi.

«Joobes juhtimine on täiesti lubamatu. Selline tegevus on vastutustundetu nii iseenda kui ka süütute kaasliiklejate suhtes, kes halvimal juhul võivad õnnetuses surma saada,» ütles Rakvere politseijaoskonna juht Joel Alla.

Eelmise ööpäeva jooksul tabas politsei kokku 8 alkoholi tarvitamise tunnustega mootorsõiduki juhti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles