Kuressaare gümnaasiumi sidrunipuud hakkasid vilja kandma

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare gümnaasiumi 10.c klassi neiud Helerin Kesküla, Kristi Häng ja Carol Laasma veendusid eile, et tegemist on tõepoolest sidruniga.
Kuressaare gümnaasiumi 10.c klassi neiud Helerin Kesküla, Kristi Häng ja Carol Laasma veendusid eile, et tegemist on tõepoolest sidruniga. Foto: Sander Ilvest / Saarte Hääl

Sidrunipuud Kuressaare gümnaasiumi talveaias hakkasid esimest korda vilja kandma, praegu kasvab puudel kolm sidrunit. Ühel puul on kaks ja teisel üks ilus kollane sidrun.

«See oli selline meeldiv üllatus meile jah,» lausus Kuressaare gümnaasiumi haldusspetsialist Külli Mänd Saarte Häälele. Ta märkis, et kooli eelmine aednik ei uskunud, et need sidrunid üldse kollaseks lähevad, aga väga kenasti on läinud.

Seda, mis plaanis viljadega peale hakata, veel ei teata.

KG talveaed sai valmis 2007. aasta kevadel ja enamik sinna istutatud puid on saadud kingitusena. Toona istutati talveaeda ka kaks sidrunipuud, kuid seni polnud need veel vilju kandnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles