Uue Maailmas avati madalate hindadega veinipood

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Algul vaid internetis aasta-aastalt menukust kogunud eDrinks jõudis hiljaaegu vajaduseni avada füüsiline veinipood. Hea koha leides lisati alkohoolsete jookide riiulitele veel lilled, mille poeosa eest kannab hoolt omanik Liis Talve. Niisiis tegutsevad ühisel pinnal koos kaks ettevõtjat - eDrinksi veinipoe omanik Indrek Järma ja Elisabet Aias lillekaupluse pidaja Liis Talve. Järma rääkis Tallinncityle videointervjuus, kuidas poe idee sündis ja teoks sai.

«Idee sündiski sellest, et oli e-pood, kus müüsime veini ja mis on siiamaani olnud lihtsaks võimaluseks tellida kaup koju. Algusest peale oli meie põhieesmärgiks hoida hind madalana,» rääkis Järma.

Kuna internetimüük on Järma sõnul iga aastaga tõusuteel, oli see vihjeks, et pood tuleks ka füüsilisel kujul avada. Odavaid hindu suudetakse pakkuda, kuna vein jõuab tarbijani otse valmistajalt. «Me eeldame seda, et klient ostab suuremateks sündmusteks kaupa, kuid oleme avatud kõigile, ka igapäevastele veinisõpradele,» märkis Järma.

Kauplus paikneb Uue-Maailma piiril ja Järma sõnul on selle elanikud uue poe kenasti vastu võtnud. «Meile sobib see asukoht suurepäraselt just piirkonna omapära tõttu, samuti läheb siit mööda piisavalt suur liiklusvoog, mis toob meile palju kliente.»

Heaks peab Järma ka seda, et Luha tänava algusesse on kujunemas pisikestest äridest moodustunud linnak. «Siin samas meie all on suurepärane pagarikohvik Bibi, lähedal asuvad juuksurid, ilusalongid ja palju muud toredat.»

Vaata lähemalt videost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles