President Ilves käis Kadrioru seltsis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves
President Toomas Hendrik Ilves Foto: Sergei Trofimov / Den za Dnjom

President Toomas Hendrik Ilves külastas täna MTÜ Kadrioru Selts suvist seltsimaja Koidula ja Poska tänava ristmikul ja rõõmustas ärksate kodanike ettevõtlikkuse üle.

«Mul on hea meel, et kogukondlik mõtlemine ja oma piirkonnas isetegemise soov on jõudnud ka Kadriorgu,» ütles president Ilves. «See meenutab mulle näiteks Tallinnas Uue Maailma Seltsi või Tartus Supilinna Seltsi loomist, kus kohalikud ärksad, oma kodukoha käekäigust huvitatud inimesed tulid kokku ja hakkasid tegutsema. See kõik ongi kodanikuühiskond.»

MTÜ Kadrioru Selts on tänavu märtsis asutatud asumiselts, mis ühendab Kadrioruga seotud inimesi, kes tahavad arendada ja kaitsta oma miljööväärtuslikku ja ajaloolist
linnaosa ning elavdada kohalike elanike omavahelist kogukondlikku elu.

Kadrioru Seltsi juhatuse liikme Kulno Kesküla sõnul leiavad nende äsja talgukorras puhastatud suvises seltsimajas koha ka savikoda, fotoateljee, ajalootuba, jõusaal,
raamatukogu, muusikatuba, lastetoad ja isegi väikelooma päevahoid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles